Kövess minket a on ! >>>>

Bemutatkozás

Üdvözöl a Best Line Tattoo Supply csapata.


Tisztában vagyunk azzal, hogy sokan tevékenykednek abból a célból, hogy a lehető legjobban ki tudják szolgálni a művészeket, ügyelve a minőségre és emberi kapcsolatokra.
Nos mi nem csak a lehető legjobb szolgáltatást szeretnénk nyújtani, hanem Nálunk tényleges fejlesztések lesznek a jövőben.
Mit is értünk ez alatt?
Azt értjük, hogy a csapatunkban vannak feltalálói vénák, saját (szabadalommal), mérnöki tudású emberek és természetesen profi tetoválók, kikkel közösen fogunk fejleszteni.

A fejlesztéssel kapcsolatban már folynak a tárgyalások a gyártóval. Igen a gyártóval, de nem úgy, hogy a már Nekik piacon lévő tűket, gépeket, eszközöket átnevezik a saját nevünkre. Ezt sokan csinálják ( tisztelet a kivételnek) és büszkén mutatják, hogy végre piacon van a saját termékük.

Ezzel természetesen nincs semmi baj, mert mindenki érvényesülni szeretne a szép nagy világunkban. Mi ezt teljesen másképpen gondoljuk. A saját termék a mi olvasatunkban, saját fejlesztést jelent.

Még jelenleg nem létező funkciókkal bíró tetoválógépek gyártása a cél. Olyan tetováló tű fejlesztése ami elhozza a várt eredményeket, hogy ugyan olyan pontossággal lehessen velük dolgozni, mint a hagyományos testvéreivel.

Fiatal lendületes csapatunk a jövő tetováló generációjának a lehető legfuturisztikusabb gépeket szeretné kínálni.
Olyan funkciókkal fognak bírni, amire még nem is gondolsz kedves olvasó!
Nagyon jó barátommal Bán Rolanddal Magyarország egyik számomra legtehetségesebb tetoválójával lesznek igen ígéretes fejlesztések.
Tudjuk, hogy ez a bemutatkozó nem éppen hétköznapi, ahogy a célunk sem az.

A jövőben igyekszünk folyamatosan ellátni mindenkit megfelelő információkkal, cégünk folyamatosan bővül, ahogy termékpalettánk szintén folyamatosan gyarapodni fog.

Köszönjük, hogy időt szántál a bemutatkozóra.

Csodás napot kíván a Best Line Tattoo Supply csapata!

Webáruház készítés