Kövess minket a on ! >>>>

Misinszki Zoltán ( Zozi tattoo )

Sziasztok!

A nevem Misinszki Zoltán.

Gyerekkorom óta érdekelt az alkotás és amikor eljött a pályaválasztás ideje, nem volt kérdés, hogy milyen irányt vesz az életem.

Grafikusként tanultam és egyre több tudást szívtam magamba. A kollégiummal szembe volt egy tetováló szalon, vettem a bátorságot és felkerestem az alkotókat.

Mivel ezt is alkotásnak tekintettem a 90-es években, elkezdtem a tetoválás iránt is érdeklődni.

Mellette kipróbáltam néhány festő technikát is, hogy jobban rálássak a képzőművészetre.

A tanulmányaim után Airbrush technikával festettem bármire bármit. Ez nagyon segített a térlátásom fejlesztésében. Innen nem is volt kérdés, hogy a tetoválásban is a térhatású ábrázolás érdekelt. Párhuzamosan fejlődtem a festészetben és a tetoválásban. Ez még a tanulási folyamatom kezdete volt.

Idővel átvette a tetoválás a fő tevékenységemet, innen tartom magam tetoválónak. Kezdetben minden mintát elvállaltam, abból is tanultam. Láttam, hogy mik az erősségeim és mit ne erőltessek.

Kezdetben egy kis üzletben dolgoztam, majd egy pláza szalonjában kötöttem ki. Onnan nem volt megállás, gyorsan fejlődtem, megismertem a különböző emberi bőrt.


Kialakult, hogy a bőrön is a realisztikus ábrázolást kedvelem. Voltak kezdeti nehézségeim a technikával, de felkerestem ismert neves tetoválókat és tőlük is lestem el néhány fortélyt.

Számomra fontos, hogy egy tetoválásnál legyen jelentése a viselője számára. Próbálom közösen átbeszélni az elképzelést és az alapján egyedi kompozíciót tervezni az adott felületre.

Inkább a fekete-fehér alkotások állnak közelebb hozzám, ott a formákkal, kontrasztokkal lehet jól kifejezni az elképzeléseket. A színes mintákat is kedvelem az elmúlt időszakokban . Az egy összetettebb feladat egy tetováló számára.



Sok portrét készítek, mondhatnám, hogy ez az erősségem. Nem csak emberi, de kedvenc állatokat is megörökítek, ha jó a referencia kép.

Próbálom elérni, hogy hangulata legyen a munkámnak és valamilyen stílusa . Vissza is szoktak jelezni a vendégeim, hogy láttak egy munkám valakin és ez jó érzéssel tölt el, hogy felismerik az alkotásom.

A tetoválás számomra egy örök fejlődést igényel, próbálok minél jobb eredményt elérni. Nincs olyan az alkotásban, hogy itt a csúcs. Mindig van feljebb.



Ha Zolit szeretnéd elérni, kattints az alábbi linkre:

https://www.facebook.com/zozitattoo

vagy írj üzenetet a

misinszkizozi@gmail.com

címre,

vagy hívd a 

+3620/9197977

telefonszámot.

Webáruház készítés